Home

 

Wij zijn kinderopvang Het Kalfje. Een agrarisch kinderdagverblijf dat professionele kinderopvang aanbiedt op een unieke locatie: de boerderij! Een veelzijdige plek waar de kinderen kunnen genieten van ruimte, rust en natuur. U vindt ons in de landelijke omgeving van Oud-Bergentheim, aan de doorgaande weg van Hardenberg naar Mariënberg. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar.

Wij verzorgen dagopvang voor maximaal 48 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor maximaal 44 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De kinderen verblijven de hele dag onder begeleiding van onze gediplomeerde pedagogische medewerkers.

 

 Kinderopvang Het Kalfje

Groene visie
Er is voor klein en groot van alles te doen en te beleven op de boerderij. Wat dacht u van de kalfjes die geboren worden? Of de koeien die gevoerd moeten worden? De kinderen krijgen alle ruimte om in contact te komen met dieren en natuur en beleven zo het echte leven op de boerderij. Het Kalfje biedt een natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving waarin uw kind zich met plezier kan uitleven en ontwikkelen.

Aanmelden?

Wilt u uw kind aanmelden bij Het Kalfje? Vul het aanmeldformulier 0-4 jaar KDV of 4-12 jaar BSO  in en stuur het naar info@hetkalfje.nl.
Zodra we de aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met u op. Als u liever eerst komt kijken, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op afspraak.

 

Meer info?
Bel 0523 - 25 22 52