Contact

U vindt ons agrarisch kinderdagverblijf in de landelijke omgeving van Oud-Bergentheim, aan de doorgaande weg van Hardenberg naar Mariƫnberg. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar. Ons adres is Hardenbergerweg 19a, 7691 PC Bergentheim.

Let op: wij zijn telefonisch niet altijd bereikbaar in verband met (wisselende) bezetting op kantoor. De mail wordt wel dagelijks gecheckt. Wilt u snel telefonisch contact? Mail dan even een terugbelverzoek inclusief onderwerp naar info@hetkalfje.nl.   

Openingstijden
Het Kalfje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Op de nationale feestdagen en de week tussen kerst en nieuwjaarsdag nemen wij eventjes vrij.

Stage 
Het Kalfje is een erkend leerbedrijf. Elk schooljaar begeleiden wij met veel plezier enkele stagiaires. Neem voor meer informatie contact op met onze stagecoƶrdinator Joke Braakman via stagebegeleider@hetkalfje.nl. 

Vacatures
Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures. We nodigen u wel uit om een open sollicitatie te versturen naar info@hetkalfje.nl. Als we op zoek zijn naar een nieuwe medewerker weten we u snel te vinden.

Oudercommissie
De oudercommissie van kinderopvang Het Kalfje denkt mee met de organisatie en heeft als doel het zo goed mogelijk behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de kinderen en ouders. Ze vertegenwoordigen alle ouders van Het Kalfje en daarnaast bevordert zij, voor zover nodig, de communicatie tussen ouders en personeel en tussen ouders onderling. 
De oudercommissie mag advies uitbrengen over:

  • Voorgenomen besluiten m.b.t. de uitvoering van het kwaliteitsbeleid
  • Voedingsaangelegenheden
  • Het algemene beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, openingstijden of prijswijzigingen
  • Het beleid met betrekking tot spel- en ontwikkelactiviteiten

Wilt u dat de oudercommissie ergens actie op onderneemt? Of heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ze op. U kunt ze bereiken via: oudercommissie@hetkalfje.nl