Contact

U vindt ons agrarisch kinderdagverblijf in de landelijke omgeving van Oud-Bergentheim, aan de doorgaande weg van Hardenberg naar MariĆ«nberg. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar. Ons adres is Hardenbergerweg 19a, 7691 PC Bergentheim. Wilt u onze kinderopvang op de boerderij met eigen ogen zien? U bent van harte welkom voor een rondleiding. U kunt contact opnemen met Alina Timmermans. Stuur een mailtje naar info@hetkalfje.nl of bel naar 0523 252252 om een vrijblijvende afspraak te maken. 

Openingstijden

Het Kalfje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Op de nationale feestdagen en de week tussen kerst en nieuwjaarsdag nemen wij eventjes vrij.


Stage 

Het Kalfje is een erkend leerbedrijf. Elk schooljaar begeleiden wij met veel plezier enkele stagiaires. Neem voor meer informatie contact op met onze praktijkbegeleider Joke Braakman via stagebegeleider@hetkalfje.nl. 

Vacatures

Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures. We nodigen u wel uit om een open sollicitatie te versturen naar info@hetkalfje.nl. Als we op zoek zijn naar een nieuwe medewerker weten we u snel te vinden.

Oudercommissie 

De oudercommissie van kinderopvang Het Kalfje denkt mee met de organisatie en heeft als doel het zo goed mogelijk behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de kinderen en ouders. Daarnaast vertegenwoordigen zij alle ouders van Het Kalfje. De oudercommissie oefent invloed uit op pedagogisch- en kwaliteitsbeleid. Daarnaast bevordert zij, voor zover nodig, de communicatie tussen ouders en personeel en tussen ouders onderling. 

De oudercommissie bestaat uit vijf ouders die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het beleid dat op Het Kalfje gevoerd wordt. Ze doen dat door positief betrokken te zijn, te adviseren en opbouwend kritisch mee te kijken. De oudercommissie mag advies uitbrengen over:

  • Voorgenomen besluiten m.b.t. de uitvoering van het kwaliteitsbeleid
  • Voedingsaangelegenheden
  • Het algemene beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, openingstijden of prijswijzigingen
  • Het beleid met betrekking tot spel- en ontwikkelactiviteiten

Wilt u dat de oudercommissie ergens actie op onderneemt? Of heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ze op. U kunt ze bereiken via: oudercommissie@hetkalfje.nl